KETOLABBEN

= ekspertene på optimal ketose =

Facebook omtaler

KETOLABBEN Facebook Ratings

KETOLABBEN har fornøyde kunder over hele landet, fra nord til sør. Her kan du lese hva noen av våre kunder sier om oss på Facebook.

Har du også gode erfaringer med KETOLABBEN? Gi oss gjerne en omtale på vår Facebook side, slik at andre lettere kan finne frem til oss. Vi setter pris på både ros og ris!

Anita Johansen

Mannen min og jeg gikk ned 16 kilo hver på denne kuren! Veldig kjekt at alt er satt opp av hva du skal spise 😀 Vi har fortsatt med fastedagene, og vi har ikke gått opp i vekt etter kuren 😀 Gikk på denne kuren i september og oktober! Dette er den beste kuren vi har gått på!

Anita Johansen
Christina Daniela N Rehtmar

Ved å følge deres matplan så gikk jeg ned 8 kg på 6 uker. Jeg kom inni en bedre rutine vedrørende mat og valg av mat som gir kroppen noe positivt. Nå skal jeg følge planen, men bytte ut noe av kjøttet med fisk. Kommer til å fortsette med faste tre dager i uken. dette passer meg supert. Takk! Skulle ønske det fantes en matplan for ukene etter denne som ville gjort overgangen ends enklere.

Christina Daniela N Rehtmar
Connie Mikalsen

Hvis man holder seg til kost planen virker den helt supert. Har gjennomført 1 uke å 3 kg lettere👍ikke trenger man å gå sulten heller. Jeg er stor fornøyd👌

Connie Mikalsen
Helge Zachariassen

Dette er en utrolig efektiv kur, gikk ned 14 kilo på under 4 uker,
ser nå at jeg må ha i meg litt mere mat enn det som står i matplanen, vil helst ikke miste flere kilo. fortsette og følge planen med litt justeringer, kjempebra opplegg 😀😀😀

Helge Zachariassen
Hjørdis Vierdal Møksvold

Er fint med en detaljert kostplan helt fra start.

Hjørdis Vierdal Møksvold
Ingunn Vie

Er på min 3. Uke. Har gått ned 5 kilo 😊. God mat er det også👍🏼

Ingunn Vie
Jasmin Gunnarshaug

Jeg gikk ned 4 kilo på 6 uker og er fornøyd med det. Hadde kanskje håpet på enda mer effekt på så lange spisepauser og relatert lite mat men er ikke overvektig så da tar det sikkert lit lengre tid. Er absolutt å anbefale på en kickstart med en livsstilsendring for å skape bevissthet rundt sukker og karbo inntak.

Jasmin Gunnarshaug
Kate Henriksen

Det virker! Er super fornøyd. Lett å følge menyen.

Kate Henriksen
Merete Tuft

Kjøpt boka. Altfor mye kjøtt og Majones 🤢. Biffer og koteletter. Lite variasjon. Merkelige råvarer som kinakål og babymais. Prinsippet er greit, men menyen var dårlig.

Merete Tuft
Renate Hoff

God og enkel mat. Merker fort resultat både på vekta og i kroppen ellers. Enkel plan å følge over tid og energien er på topp! Anbefales!

Renate Hoff
Tordis Nyberg

Den er lett å finne frem i med godt register. Gode oppskrifter som passer de fleste. Kan brukes uten å bruke det som slankekur, selv om det er å anbefale.

Sigrid Tordis Nyberg
Sissel Marie Island

Har prøvd flere kostplaner fra andre aktører, men denne kostplanen likte jeg best, i forhold til sammensetning av mat. Litt lite fisk, men greit med enkle matretter uten for mye ingredienser.

Sissel Marie Island
Siw Sundberg

Boka er bra og det virker, men synes det er veldig lite variasjon og alt for mye salat….. savner tilbehør som sellerirot, broccoli, eller supper og mer retter osv… gikk litt fort lei dessverre og da blir det vanskelig å gjennomføre. Men strålende fornøyd med kundeservice og svar på mange rare spørsmål😜

Siw Åsheim Sundberg
Torill Gottfridson

Virkelig bra diett om du ønsker å gå ned i vekt.

Torill Gottfridson
Wenche Solem Thorsrud

Gode og lette oppskrifter😊

Wenche Solem Thorsrud

Pin It on Pinterest