Kontakt oss

Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger og forslag. Har du allerede kjøpt boken, vil vi også sette pris på om du deler dine erfaringer med andre på Ketolabbens Facebook side (klikk der det står “Vil du anbefale Ketolabben?”).

Lurer du på noe?  Sjekk under “Ofte stilte spørsmål” før du sender oss melding! Se også side 219 i boken for svar på ofte stilte spørsmål om selve kostplanen. Andre henvendelser kan du sende inn ved hjelp av skjema nedenfor, via vår Facebook side eller på e-post: email@ketolabben.com. Vanlig ventetid er 24-48 timer.  Husk å sjekke søppelpost/spam inne på din e-post dersom du ikke har mottatt svar innen 48 timer.

Viktig: Sjekk at du har skrevet inn riktig e-post adresse! Hvis det er skrivefeil i e-post adressen din kan vi ikke svare deg. 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi svarer alltid innen 48 timer, som regel mye raskere enn det. Dersom du ikke har mottatt svar på din e-post innen 48 timer husk å sjekke at den ikke har havnet i SPAM/Søppelpost mappen.

Noen ganger kommer ikke e-postene våre til deg fram av andre grunner:

  • E-post leverandøren vår/din har tekniske problemer
  • Du har oppgitt feil e-post adresse.
  • E-post innboksen din er full.

Vi tilbyr ikke telefonsupport, men oppgi gjerne ditt mobilnummer når du fyller ut kontaktskjemaet slik at vi kan få tak i deg på SMS hvis e-posten din ikke virker.

Dersom du ikke får tak i oss vie e-post, kan du kontakte oss på Facebook.

En elektronisk bok, også kjent som en e-bok, er en bok gjort tilgjengelig i digital form, som kan leses på PC/Mac nettbrett og smarttelefoner.

E-bøker har mange fordeler fremfor trykte bøker:

  • E-bøker blir levert umiddelbart. Du kan kjøpe, laste ned og begynne å lese dem med en gang. Du trenger ikke å gå til en bokhandel for å kjøpe dem, og heller ikke vente i dager, uker eller mer for å få dem i posten.
  • E-bøker er vektløse og bærbare. Du kan bære hundrevis av e-bøker rundt på din bærbare datamaskin, telefon eller nettbrett og lese dem overalt, hjemme, på buss, tog, fly og mens du står i kø. Det er veldig praktisk for folk på farten.
  • Fontene i e-bøker kan endres, slik at det blir lettere å lese for personer med funksjonshemninger. De fleste e-boklesere er designet med tekst til tale eller høytlesnings funksjoner. Dette gjør at folk kan lytte til e-bøkene hvis de er for opptatt til å lese den, for eksempel når de kjører bil eller gjør gjøremål.
  • E-bøker er søkbare. Du kan enkelt søke etter all informasjon i en e-bok, i stedet for å bla side etter side.
  • E-bøker er miljøvennlige. Bortsett fra å redde trær (brukes til å lage papir), gir e-bøker også mindre karbonavtrykk ved å eliminere miljøpåvirkningen fra produksjon og transport.
Ja, papirutgaven av boken kan bestilles fra Amazon.

Når du bestiller e-boken sender vi deg automatisk en e-post med link for å laste den ned. Dessverre havner denne ofte i SPAM/junk/søppelpost mappen hos Outlook, Hotmail, Live og Gmail slik at det kan være vanskelig å finne den. Husk å sjekke spam/søppelpost mappen hvis du ikke finner e-posten i innboksen.

Finner du mailen fra oss i spam/søppelpost mappen, merk den som “ikke søppelpost” og flytt den til din innboks.

Finner du ikke mailen der, kan du kontakte oss, så sender vi deg linkene på nytt. Dersom du ikke mottar svar på mail husk å sjekke at ikke svaret har havnet i søppelpost-mappen.

Hver gang du trykker på linken i ordren din så laster du ned boken på nytt. Dersom du laster ned mange kopier vil det ta mye plass. Det er også en begrensning på hvor mange ganger du kan laste ned boken. Derfor er det er lurest å finne de filene du allerede har hentet.

For Windows PC: Gå inn på startmenyen til din PC. Se etter eller søk etter en mappe som heter “Nedlastinger” eller “Downloads”. Se om du finner boken der. Derfra kan du klippe den ut (ved å høyre-klikke) og flytte den hvor du vil ha den (for eksempel på skrivebordet på PC’en).

For mobil/nettbrett: Du kan gå inn på din e-bok leser (f.eks iBooks eller Foxit) og importere eller søke etter e-boken derfra.

Du trenger en app for å lese PDF filer.

For PC/Mac anbefaler vi å laste ned og installere Adobe Acrobat Reader DC  gratis.

For iPhone/iPad eller Android mobil anbefaler vi Foxit PDF. Last ned Foxit for Android mobil eller Foxit for iPhone eller Foxit for iPad.

Når du leser en PDF e-bok ved hjelp av en smarttelefon, er skjermstørrelsen ofte for liten til å vise teksten riktig. 

Vi anbefaler at du snur telefonen horisontalt og bruker Foxit PDF leser som har støtte for justerbar PDF-layout og justering av skriftstørrelse.

For nyttige tips, se artikkelen: Hvordan lese PDF-bøker på mobiltelefonen

Planen inkluderer noen måltider med svinekjøtt, men de kan erstattes med andre typer kjøtt eller fisk hvis ønskelig.

Ja, hvis du vil, kan du erstatte kjøtt med mer fisk og skalldyr. Imidlertid er næringsinnholdet og kaloritallet for hver dag nøye beregnet.

Sørg derfor for å bytte ut:

  • Fet kjøtt (som biff) med fet fisk (som laks).
  • Litt magrere kjøtt (som kylling / svinekjøtt) med litt magrere fisk.

Diettplanen inneholder veldig lite meieriprodukter bortsett fra litt smør, små mengder hvit ost og noen ganger litt Crème Fraîche som kan erstattes med andre alternativer fra boka.

Personer som er undervektige, gravide eller ammer, under 20 år eller som har risiko for å utvikle en spiseforstyrrelse, bør ikke prøve denne dietten.

Alle som lider av diabetes eller annen alvorlig medisinsk tilstand, bør konsultere legen sin eller annet kvalifisert helsepersonell før de begynner på omfattende kostholds- eller livsstilsendringer.