KETOLABBEN

= ekspertene på optimal ketose =

Kourtney Kardashian

Kortney Kardashian avslører sin nye livsstil

Kourtney Kardashian er den eldste av Kardashian-søstrene og er kjent for å være helsebevisst. Hun har nylig begynt å følge et ketogent kosthold kombinert med periodisk faste for å holde kroppen i en tilstand av ketose og rense den for tungmetaller. Kourtney hevder at denne livsstilen har gitt henne en rekke fordeler, inkludert økt energi og vektreduksjon.

Flere og flere mennesker oppdager fordelene ved å kombinere et ketogent kosthold med periodisk faste. Kourtney Kardashian, den eldste av Kardashian-søstrene, er en av dem. Hun er kjent for å være helsebevisst og spesielt interessert i sunn mat. Kourtney sier følgende til instyle.com om sinn nyeste livsstil: «Min lege sa at en av de raskeste måter å utrense tungmetaller på er å holde kroppen i en tilstand av ketose, som oppstår når leveren din er tømt for glykogen og kroppen i stedet brenner fett for energi. For å oppnå dette holder jeg meg til en diett lav på karbohydrater.»

I tillegg forteller Kourtney at hun kombinerer keto med periodisk faste ved å ha et fastevindu etter middag på 14-16 timer (inkludert natten). Hun sier: «Hvis jeg spiser middag klokken 18, venter jeg til klokken 8 eller 9 morgenen etter med å spise,» sier hun. Kourtney faster også 24 timer en gang i uken. Hun beskriver videre: «Mine måltider inneholder ingen korn, bønner eller belgfrukter (linser ol.). Til lunsj og middag spiser jeg ren og fersk uprosessert mat. Jeg spiser kylling eller fisk med grønnsaker og blomkålris eller brokkoliris. Jeg har fått dilla på banket kylling med squashpasta og laks med stekte asparges.»

VIL DU OGSÅ SPISE SOM KOURTNEY KARDASHIAN?

KETOLABBEN’s kostplan «Frisk & slank med OPTIMAL KETOSE» er den perfekte kostplan dersom du også ønsker å kombinere ketogen kost med periodisk faste. Lik Kourtney’s matplan inneholder kostplanen et fastevindu på 14-16 timer (inkludert nattens hvile). Det er ikke vanskeligere enn at man hopper over frokost. I tillegg inneholder planen et litt lengre fastevindu 3 dager i uken for å gi forbrenningen et ekstra dytt. Dersom du allerede er på din idealvekt slik som Kourtney kan du fint droppe fasten helt eller delvis og bare følge resten av programmet.

Planen hjelper deg gradvis å gå inn i en fastende tilstand slik at du ikke føler deg sulten, og hvordan det fungerer er beskrevet i detalj i boken. Kostplanen inneholder oppskrifter på Kourtney’s favorittretter som kjøtt med blomkålris, squashpasta etc.

Les mer her: Frisk & slank med OPTIMAL KETOSE

KETOLABBEN e-bok cover (3D)
Den originale norske keto dietten fra KETOLABBEN som har hjulpet tusenvis av nordmenn å gå ned i vekt siden 2017! Komplett program med 6 ukers kostplan inkludert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Pin It on Pinterest