Kourtney Kardashian avslører sin nye livsstil

Kourtney Kardashian avslører sin nye livsstil

 

Flere og flere oppdager fordelene med et ketogent kosthold kombinert med periodisk faste. Kourtney Kardashian, den eldste av Kardashian søstrene er en av de. Hun er kjent for å være helsebevisst og spesielt opptatt av sunn mat. Kourtney sier følgende om sinn nyeste livsstil: «Min lege sa at en av de raskeste måter å utrense tungmetaller på er å holde kroppen i en tilstand av ketose, som oppstår når leveren din er tømt for glykogen og kroppen i stedet brenner fett for energi. For å oppnå dette holder jeg meg til en diett lav på karbohydrater…»

I tillegg sier Kourtney at hun kombinerer det med periodisk faste som hun utfører ved å ha et fastevindu etter middag på 14-16 timer (inkludert natten). Hun sier: «Hvis jeg spiser middag kl 18, så venter jeg med neste måltid til kl 8 eller 9 morgenen etter.» Kourtney faster også 24 timer en gang i uken. Hun beskriver videre: «Mine måltider inneholder ingen korn, bønner eller belgfrukter (linser etc). Til lunsj og middag spiser jeg ren og fersk uprosessert mat. Jeg spiser kylling eller fisk med grønnsaker og blomkålris eller brokkoliris. Jeg har fått dilla på banket kylling med squashpasta og laks med stekte asparges.»

Vil du også spise som Kourtney Kardashian?

KetoLabbens kostplan «Frisk & slank med OPTIMAL KETOSE» er den perfekte kostplan dersom du også ønsker å kombinere ketogen kost med periodisk faste*. Lik Kourtneys livsstil inneholder planen et fastevindu på 14-16 timer (inkludert nattens hvile). Det er ikke vanskeligere enn at man hopper over frokost. I tillegg inneholder planen litt lengre fastevindu 3 dager i uken for å gi forbrenningen et ekstra dytt. Dersom du er på din idealvekt slik som Kourtney kan du fint droppe fasten helt eller delvis og bare følge resten av programmet.

Planen hjelper deg gradvis inn i det slik at du ikke blir sulten, og boken forteller nøye hvordan planen gjennomføres. Kostplanen inneholder oppskrifter på Kourtneys favorittretter som kjøtt med blomkålris, squashpasta etc.

Les mer her: Frisk & slank med OPTIMAL KETOSE

 

 

*Barn og unge under 20 år bør ikke faste.

Kilder:

http://www.instyle.com/news/kourtney-kardashian-detox-plan
https://www.aol.com/article/entertainment/2017/06/29/kourtney-kardashian-fasts-once-a-week/23007883/