Laila endret sin metabolske alder fra 62 til 32 år!

Laila endret sin metabolske alder fra 62 til 32 år!

Laila Huse Thorsen (47 år) hadde prøvd mange slankekurer opp gjennom årenes løp. Hun hadde blant annet prøvd Fedon Lindberg, ketogene dietter, Herbalife med mer, men hun syntes vekta gikk ned alt for sakte. Hun hadde tidligere kjøp seg en vekt med «Body Composition Monitor» som skal kunne måle muskelmasse, fettprosent, vannbestand og metabolsk alder i tillegg til vekten. Selv om hun gikk på strenge dietter slet hun med å se noen endringer på både muskler-, fett- og vektresultatet.

Så begynte Laila på Ketolabben sin plan «Frisk og slank med Optimal ketose» og forteller følgende: «Det er så motiverende å følge denne dietten. Dere burde anbefale folk å kjøpe en body scanner eller monitor, selv om dere mener at man bør kaste ut hele vekten. Det er jeg ikke enig i, for det er både viktig og motiverende å se hvor mye fett man faktisk forbrenner av dietten. Med den fant jeg ut at det har skjedd veldig mye i kroppen. Det ytre fettet er blitt redusert fra 40.5 til 26.6 %. Muskelmassen min har økt fra 41.5 til 47 kilo. Det indre fettet har gått ned fra nivå 8 til nivå 5.»

«Forrige gang jeg slanket meg brukte jeg også denne vekta. Da tok det meg 3 måneder (!) for å komme ned ett nivå på det indre fettet. Det var visst helt normalt, fikk jeg høre. Jeg var da ikke i nærheten av disse resultatene, selv om jeg lagde mat fra bunnen av, trente 3 dager i uka og gikk turer i tillegg. Nå har jeg brukt 3 uker for å komme meg ned fra nivå 8 til 5. Tenk at jeg har gått ned hele tre nivåer av det indre fettet på så kort tid. Det er skikkelig motiverende! Og nei, jeg trener ikke! Dessuten forteller både vekta og følelsen i kroppen min at den «metabolske alderen» min nå er 32 år, i motsetning til 62 år da jeg startet.»

Før Laila begynte på Ketolabbens kostplan hadde hun sterke smerter og gikk på kraftige smertestillende. Nå bruker hun ikke smertestillende lenger. Hun forteller at hun kun har tatt 2 tabletter etter at hun begynte på planen. Laila er også kvitt sine hetetokter og beskriver at hun har fått en ny mental energi som hun ikke har hatt på flere år. Hun sier «Jeg må være forsiktig så jeg ikke møter veggen, for den nye følelsen gjør at jeg tror at jeg kan være med på alt».

Laila er flink og følger kostplanen til punkt og prikke. «Men med et unntak» sier hun. «Jeg drikker både en kopp kaffe og en kopp te på morgenen.»

Hun forteller videre: «Klærne mine henger og slenger nå. Før jeg begynte på dietten, var jeg redd for at jeg måtte opp enda en buksestørrelse om jeg ikke tok nok grep. I går kjøpte jeg en jumper i størrelse Small. Tidligere har jeg brukt Large. Og snart må jeg bytte ut alle buksene mine, som er alt for store rundt magen. Blir dyrt dette 😅 »

«Tusen takk for at dere har tatt dere tid til å skrive boka «Optimal ketose». Jeg klarte ikke å vente med å sette i gang. Det var alt for mye god mat i de oppskriftene. Jeg er bare utrolig fornøyd. Det er så deilig å hver dag lure på hva vi skal ha til middag 😀 Og ikke minst; min kroppscanner sier nå at jeg er muskuløs og har normalt fett prosent.»

Vi vil gratulere Laila med slike fantastiske resultater og ønske henne lykke til videre på veien mot et sunnere og friskere selv!