KETOLABBEN

= ekspertene på optimal ketose =

the magic pill movie cover

Spennende film på Amazon Prime forsvarer ketogen kost med periodisk faste

Hva om de fleste av våre moderne sykdommer egentlig bare er symptomer på det samme problemet? Du har sikkert hørt om den nye dokumentaren på Amazon Prime som heter The Magic Pill. Filmen ble opprinnelig utgitt i mai 2017, men har nylig blitt lagt ut på Amazon Prime.
The Magic Pill | Trailer

Dokumentaren følger livet til familier av autistiske barn, en urfolkestamme av aboriginere i Australia, og individer med helseproblemer i tillegg til overvekt. De lærer hvordan de kan gjøre drastiske endringer i kostholdene sine ved å ta i bruk en ny måte å spise på. Det rapporteres drastiske endringer i helsen deres til det bedre, vektreduksjon (for de som var overvektige) og reduksjon eller eliminering av medisiner.

Filmen følger også leger, forskere, kokker, bønder og journalister fra hele verden som bekjemper sykdom gjennom et paradigmeskifte i kosten og som deler sine perspektiver på innflytelsene i matindustrien. Filmen får deg til å tenke grundigere over helsekonsekvensene av maten du spiser, samt miljøeffektene av det du legger på tallerkenen din.

Professor Timothy Noakes er en av få forskerne som har A1-rangering. Det ble rettet anklage mot Dr. Noakes etter at han rådet en mor på Twitter til å gradvis vende barnet sitt over på en lavkarbo-diett. Den mest alvorlige siktelsen en lege kan siktes for ble utført av Association of Dietetics i Sør-Afrika, og saken ble ført foran retten. I tillegg til å følge de andre historiene i filmen, fikk vi også muligheten til å følge den spennende rettsaken.

Regissør Pete Evans sier: «Det er mange bevis som antyder at helsemessige fordeler oppstår når man kombinerer et kosthold bestående av sunt fett, lite karbohydrater og antiinflammatorisk mat med periodisk faste. Disse kostholds- og livsstilsendringene kan påvirke alt fra tarmen til din emosjonelle helse. »

I dokumentaren ble det arrangert to ukers restitusjonsopphold for en gruppe aboriginere med diabetes. Oppholdet baserte seg på kostholdsprinsippene som dette australske urfolket hadde levd av tidligere i tusenvis av år før europeerne kom. Etter to uker på dette kostholdet kunne alle de elleve deltakerne som var avhengig av insulin slutte med det. Halvparten av dem fikk også tilbake normale blodsukkernivåer. Senere i filmen ble noe lignende vist fra USA, hvor vi fulgte en kvinne som het Pati. Etter å ha justert sin måte å spise på ved å gå over til et kosthold med lite karbohydrater, klarte hun også å slutte med insulin.

I tillegg fikk vi også følge en ung autistisk jente hvis foreldre opplevde store forbedringer i hennes kommunikasjon og konsentrasjon etter å ha endret kostholdet hennes. Det var spennende å se at antall anfall også gikk ned som følge av kostendringen.

Pete Evans sier videre: «Selv om det var gledelig å se disse forbedringene, var jeg ærlig talt ikke overrasket siden jeg i løpet av de siste syv år har lest tusener på tusener av personlige suksesshistorier som folk har delt med meg. Dette er mennesker fra alle samfunnslag, som tok i bruk enkle kostholds- og livsstilsendringer, og som oppnådde bemerkelsesverdige resultater. Mange av disse personene er nå smertefrie for første gang i livet, og er i stand til å gjøre ting som de før bare kunne drømme om å gjøre. Disse suksesshistoriene er det som begeistrer meg mest, og som gjør at jeg fortsetter å være motivert for arbeidet mitt. Som mennesker er vi i stand til så mye. Når mennesker fungerer uten smerter, og da får egenkjærlighet og egenomsorg; skjer det magi. Det er den magiske pillen! »

Med dette i tankene, er det en god nyhet at du kan begynne å innføre disse enkle prinsippene gradvis i livet ditt. Mange velger å begynne med å fjerne eller begrense matvarer som bidrar til betennelse i kostholdet, som for eksempel korn, meieriprodukter eller belgfrukter. Andre trenger litt inspirasjon og kan vurdere å kjøpe en ferdig utregnet matplan, for eksempel KETOLABBEN’s 6 ukers kostplan, som forteller deg akkurat hva du bør spise.

Når du legger om kostholdet ditt, bør du feire de mest næringsrike matvarene på planeten! Dette inkluderer et mangfoldig utvalg av ferske grønnsaker, høykvalitets kjøtt, egg og sjømat. Uansett hvordan du går frem for å endre kostholdet ditt, la disse næringsrike matvarene være en del av det. Dette vil bidra til å sikre at du får i deg alle de næringsstoffene du trenger for å holde deg sunn og vital.

Vi vil takke Pete Evans for å ha regissert filmen The Magic Pill, som gir mer oppmerksomhet til det ketogene samfunnet. Denne filmen kan inspirere millioner av seere til å se nærmere på viktigheten av hva de spiser, og kanskje til og med få dem til å foreta endringer i eget kosthold. Filmen vil sannsynligvis nå folk som aldri har hørt om ketogen diett og dens mange helsemessige fordeler.

Du kan se filmen på Amazon Prime.

KETOLABBEN e-bok cover (3D)
Den originale norske keto dietten fra KETOLABBEN som har hjulpet tusenvis av nordmenn å gå ned i vekt siden 2017! Komplett program med 6 ukers kostplan inkludert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Pin It on Pinterest